30. kesäkuuta 2010

Messieurs-dames, I present to you: A Problem!!

Arvon dekkaristit,

   kiitos viruksentorjuntaohjelmani, joka ilmeni odotettua paddingtoninvastaisemmaksi, en voikaan itse testata hypettämääni Christie-newbietä 4.50 from Paddington. Arvostaisin siis todella, todella paljon jos joku siltä puolelta ruutua viitsisi ladata, pelata ja arvostella k.o. pelin (linkki pelin trial-version luo edellisessä postauksessa)... Arvosteluja otan vastaan s-postiini, joka siis on dekkaristi@yahoo.com, siltä varalta että se on joltakulta mennyt ohi...
Tutut voitte toki toimittaa arvostelun minulle muitakin reittejä (etanaposti, toinen s-posti tai vaikka kotiovelle asti) mutta noita en viitsi muuten tässä mainostaa.

Mutta jotta te, jotka ette kehtaa päästää sisäistä Shakespeareanne vielä vapaaksi, luvassa on jotain odotettavaa: ensi kuun aikana (todennäköisesti, jos jotain traagista ei satu) arvostelen iloksenne erään Nancy Drew -pelin, Nancy Drew - Danger by Designin. Josta tulikin mieleeni - huomio Nancy Drew -fanit! Uusi Nancy Drew -peli, Nancy Drew - Warnings at Waverly Academy on saapunut markkinoille ja tänävuonna lupaillaan vielä ilmestyväksi toinenkin ND-peli, Nancy Drew - Trail of the Twister. Lisätietoa molemmista osoitteessa www.herinteractive.com, ja oman kopionne Waverlyn akademian varoituksista voitte tilata ainakin Puolenkuun Peleiltä hintaan 34,90€ + postikulut 2,40€.

Pikaisiin kuulemisiin - niin ja oikein murhaavan hyvää dekkarikesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Your comment, ma'am/sir?