6. tammikuuta 2010

Detectives in The Simpsons? / Miss Marple News

Hyvät dekkaristit,

kuten Simpsoneiden 6. kauden kannesta (yllä) ehkä jo päättelittekin, kyllä vain! Simpsoneiden (The Simpsons) 6. kausi päättyy "vuosisadan mysteeriksi" dvd:llä tituleerattuun jaksoon, Who shot Mr. Burns? (Kuka ampui johtajan?) Mukana ekstroissa on myös Springfield's Most Wanted, jäljennetty aidosta amerikkalais-tv-show'sta America's Most Wanted. Pelkällä kauden 6. jaksolla mysteeri lienee mahdoton selvittää, vaikka spekulointia toki on - ja huumoria, Simpsonit tuntien. Joten kaikki huumorinnälkäiset dekkaristit kuten allekirjoittanut, mikäli vielä tykkäätte Simpsoneista, tämä on täysin must. Ehkäpä te muut Simpsonit-fanit muistattekin, miten tämä mysteeri päättyi..? (Huom: retorinen kysymys, älkää spoilatko kommentteihin, jos joku haluaa katsoa ja ratkoa tapausta itse)

Sitten uutisiin, jotka olen bongannut: Neiti Marplen näyttelijätär on vaihtunut! (Tiedän, tämä tulee vähän myöhässä, kun nuo Granadan Neiti Marple -elokuvat ovat jo paenneet tv:stä ja tehneet tilaa BBC:n vanhemmille Neiti Marpleille, joissa neiti Marplena nähdään monien rakastama Joan Hickson.)

Joillekin hän on se ainoa oikea neiti Marple. Kuvassa Joan Hickson.

Neiti Marplea näytelleen Geraldine McEwanin on korvannut Julia McKenzie. Syytä en kyllä tiedä, täytyy tunnustaa... Mutta Julia McKenzie on oikeastaan hyvä neiti Marple, vaikkakin eroaa Geraldinesta suuresti. McEwania ikävöiden, mutta McKenzieen tottuen, näin asian tiivistäisin.

Hän on neiti Marplen tulevaisuus. Kuvassa Julia McKenzie.

Siinäpä kaikki tältä erää, näkyillään taas dekkaritunnelmissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Your comment, ma'am/sir?